Bröllopsfotograf i Göteborgsområdet


Jag fotar bröllop i Göteborgsområdet och i kranskommunerna runtom, ibland även Varberg.

Stort grattis till er!


Att planera mitt egna bröllop 2017/2018 var en av de roligaste sakerna jag gjort, vilket gett mig mersmak och därför har jag lite svårt att släppa bröllopsbubblan. Därför tycker jag det är fantastiskt roligt att få hänga med när andra gifter sig! Vad kan vara mer romantiskt än ett bröllop? Känslor som är lite överallt, vackra kläder och blommor. Alldeles underbart om du frågar mig! Kanske planerar ni ett litet intimt borgligt bröllop eller på ett stort slott? Oavsett storlek på ert bröllop vill ni inte missa att få er dag dokumenterat, det kan jag lova er!

Att välja bröllopsfotograf


Det är viktigt när du väljer din bröllopsfotograf att du tar den fotograf vars bildstil tilltalar dig mest. Att vara fotograf är lite som att vara konstnär, vi fotar och redigerar på ett visst sätt och kan inte bara ändra på det utefter önskemål. Har du inte redan gjort det så ta dig en titt på min instagram (Länk nedan), för att få en så bra känsla som möjligt för om min bildstil är rätt för just er. Själv skulle jag beskriva min fotostil som kärleksfullt, genuint och naturligt. Jag försöker alltid fånga er på ett sätt som känns som "ni". Det blir en mix av att dokumentera det som händer och där jag är med och guidar er för att få

vackra och avslappnande bröllopsporträtt.


När ni väl bestämt er om jag är rätt för er så tar ni kontakt med mig genom nedan kontaktformulär. För att ert datum ska säkras betalar ni en förskottssumma på 30% av nedan bröllopspaket*, den dras sedan från summan på er slutfaktura. När ni får fakturan för förskottsbetalningen kommer ni även att få ta del av mitt fotoavtal där alla villkor finns med.


Jag levererar alla bilder inom 9 veckor efter ert bröllop och dessa får ni ta del av i ett online bildgalleri som går att dela med nära & kära så att alla kan ladda ner sina favoritbilder. Jag förstår att 9 veckor kan kännas som en evighet, därför kommer ni att få ta del av några "smygtitts bilder" några dagar efter er bröllopsdag. Slutfakturan skickas efter er bröllopsdag med betalningsvillkor på 10 dagar, ni kan också få den före er bröllopsdag om ni hellre önskar det.


*Ni har rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar.


Före er bröllopsdag


I alla mina bröllopspaket ingår det ett planeringsmöte där vi går igenom era önskemål inför er stora dag. Vi tittar tillsammans på tidsschemat och jag ger er råd och tips på hur vi bäst kan lägga upp dagen i kombination med att få till de bilder som ni har önskemål om. Vi håller dessutom kontinuerligt kontakten över mail så fort ni har några frågor eller funderingar som dyker upp längs med er planering.


När du bokar mig för 5 timmar respektive 8 timmars bröllopsfotografering ingår dessutom en minisession parfotografering där ni får känna på hur det känns att stå framför kameran redan innan er bröllopsdag. Många känner en nervositet inför att behöva posera framför kameran, detta blir ett tillfälle för er att ha det roligt tillsammans med mig och där vi lär känna varandra lite bättre. Jag är väldigt van vid att fota personer som inte har någon som helst erfarenhet av att bli fotad av professionell fotograf, det brukar gå hur bra som helst med guidning av mig!

Under er bröllopsdag


Jag kommer att vara vid er sida, ibland alldeles tyst och bara dokumentera de vackra ögonblick som utspelar sig, och ibland går jag in och guidar er. Jag tittar alltid efter vackra ställen där ljus och färger gör sig bäst för era bilder och kommer med förslag. Med min lugna och trygga personlighet hjälper jag också er att skapa en härlig och stressfri dag där vi ser till att njuta av nuet!

Efter er bröllopsdag


Inom några dagar efter bröllopet kommer ni att få ta del av några förhandsbilder, dessa är snabbredigerade för att ni ska få en känsla för hur bilderna blev från er dag. Det är bilder som ni kan dela på sociala medier eller med nära & kära. Jag redigerar bilderna främst i färg men en del redigeras även i svartvitt. Inom 9 veckor från er bröllopsdag kommer ni att få ta del av ett vackert online bildgalleri via tjänsten Pixieset. Härifrån kan ni ladda ner alla bilder och ni kan även lätt dela dessa med era nära & kära och enkelt ge dem tillgång till bildgalleriet. Det brukar speciellt vara uppskattat av nära familj att de enkelt kan ladda ner sina favoritbilder från er dag. Om ni är sugna på att rama in och sätta upp några av era bilder på väggen kan ni även beställa underbara fine art prints via mig.

Lilla - 3 timmar


Passar perfekt för den som vill fånga porträtt, vigsel och lite mingel från den stora dagen. Kanske gifter ni er borgligt och vill självklart få det dokumenterat också!

Det här ingår:

 • Planeringsmöte på cirka 40 minuter där ni går igenom er dag och önskemål
 • 3 timmars fotografering
 • Alla bilder i digitalt högupplöst format, cirka 150 st
 • Bildgalleri som smidigt går att dela med nära & käraPris: 15,000kr

Mellan - 5 timmar


Jag följer med er från antingen förberedelser eller kanske first look till vigsel, porträtt och gratulationer från nära & kära efter vigsel.

Det här ingår:

 • Planeringsmöte på cirka 60 minuter där ni går igenom er dag och önskemål
 • 5 timmars fotografering
 • Alla bilder i digitalt högupplöst format, cirka 350 st
 • Bildgalleri som smidigt går att dela med nära & kära, möjlighet finns att köpa till fine art prints!
 • Minisession fotografering på ca 20 min, med 10 redigerade högupplösta bilder på er som par (värde cirka 5,300 kr)Pris: 22,000kr

Stora - 8 timmar


Jag följer med er under större delen av dagen och in på kvällen. Ni får en väl dokumenterad bröllopsdag att minnas tillbaka till.

Det här ingår:

 • Planeringsmöte på cirka 60 minuter där ni går igenom er dag och önskemål
 • 8 timmars fotografering
 • Alla bilder i digitalt högupplöst format, cirka 500 st
 • Bildgalleri som smidigt går att dela med nära & kära, möjlighet finns att köpa till fine art prints!
 • Minisession fotografering på ca 20 min, med 10 redigerade högupplösta bilder på er som par (värde cirka 5,300 kr)Pris: 27,000kr


Testimonials från Katarina & Felix


"Hon lyckades fånga så många fina detaljer och ögonblick under dagen, hittade de perfekta fotoplatserna och vackert ljus. Resultatet blev fantastiska bilder!"

Felicia fotade vårt bröllop och vår dotters namngivning på Gunnebo Slott och vi kunde inte valt en bättre fotograf för uppdraget! Hon lyckades fånga så många fina detaljer och ögonblick under dagen, hittade de perfekta fotoplatserna och vackert ljus. Resultatet blev fantastiska bilder! Dessutom var hon en klippa att ha på plats och hade en lugnande inverkan på våra bröllopsnerver, det märks att hon har bra rutin och har varit med på många bröllop tidigare. Vi kan varmt rekommendera Felicia som bröllopsfotograf!

Vill ni kolla om jag är ledig ert datum? Fyll då i nedan och skicka in!

Kommer ni att förflytta er mycket under dagen? Om ni vill ha förberedelser dokumenterat vart äger dessa rum? Vart har ni vigsel någonstans osv.