Moderskapsfoto i Göteborgsområdet

Ett minne till er


Vad är då moderskapsfoto egentligen? För mig handlar det om att fånga din resa, det kan vara när du är gravid eller som nybliven mamma. Det är din moderskapsresa och allt vad den innebär som är fokuset. Jag har märkt att det är just vi kvinnor som främst uppskattar och tar initiativ till en fotografering, därför lägger jag lite extra fokus på dig. Det blir din relation till det eventuella barnet som växer i magen eller bandet som håller på att formas när barnet väl är här. Partner får självklart delta men det ska vara med lust och glädje, för att vi ska få en så härlig och mysig stund som möjligt. Att en viss nervositet finns där har jag såklart full förståelse för.


På mina fotograferingar är alltid fokuset på att du och eventuell partner ska må bra, att du ska känna dig bekväm. Du är helt med och styr hur och på vilket sätt du vill bli fotad, vill du ha mycket kläder eller lite, helt upp till dig. Vi kör bara poseringar som du känner dig bekväm med. Jag finns däremot där hela tiden och guidar dig, kommer med förslag som du sedan får känna efter vad som känns bra för dig. Jag brukar ofta få höra att jag är en person som inger tillit och trygghet i mina fotograferingar. Mitt absolut största mål med fotograferingen är att du ska känna dig precis så vacker som du faktiskt är!

Lånegarderob


Jag har en lånegarderob med exklusiva klänningar, vackra sidentyg att svepa dig i eller underkläder av vacker spets. Vill ni fotas i egna kläder så gör vi självklart det. Vad ni vill ha på er är helt upp till er! Min lånegarderob har jag skapat för att du som kvinna ska slippa tänka på vad du ska ha på dig, kläderna är vackra på flera olika storlekar och former.


Stilen på kläderna skulle jag beskriva som tidlös och romantisk. Det finns klänningar där du kan välja att visa mer eller mindre hud. Det finns klänningar med lite mer släp eller klänningar som du kan röra dig mer fritt i. Allt beroende på vad du ser framför dig att du vill ha för typ av bilder. Inför fotografering så får ni en guide på vad ni ska tänka på kring kläder för er och bebis.

Din fotografering

Inför

Ni får information och guidning inför er fotografering så att ni känner er väl förberedda inför den. Jag ställer alltid några frågor inför fotograferingen för att lära känna dig/er som ska fotas bättre och vi tar fram en målbild för fotograferingen.


.

Under

Vi möts upp på någon av mina väl valda fotoplatser. Under fotograferingen guidar jag dig/er med tips på naturliga poseringar. Få personer har vana att stå framför kameran, så du kan vara lugn, jag är van vid det!


.

Efter

Då får du/ni en sneak peek bild från fotograferingen för att få en liten känsla för resultatet. Inom 3 veckor kommer ni att få tillgång till ert bildgalleri med cirka 30 bilder där ni i lugn och ro gör ert egna urval och väljer de bilder som ni gillar.


.

Din fotoupplevelse - 1,800kr


I din fotografering ingår:
- Planering av din drömfotografering
- Cirka 1 timmes fotografering
- Två klädombyten
- Lån av klänningar/underkläder/sjal
- Urval av bilder via ett onlinegalleri som går att dela sen med nära & kära

Du betalar 1,800kr vid bokningen för att säkra ditt datum, när du får tillgång till ditt bildgalleri väljer du hur många bilder du vill köpa. Du behöver därför inte ta några beslut kring antal bilder på förhand utan kan välja ut precis så många bilder som du vill ha.

Bildpaket

När du fått tillgång till ditt bildgalleri väljer du själv hur många bilder du vill köpa. Du kan köpa bilder för 950 kr styck eller välja ett bildpaket.

  • 6 bilder i högupplöst digitalt format för 4,200 kr
  • 11 bilder i högupplöst digitalt format för 6,200 kr
  • Alla bilder (cirka 35 st) i högupplöst digitalt format för 7,200 kr och då ingår även en vacker förstoring av en av era bilder på exklusivt fine art print papper i storleken 21 x 30 cm

Hur bokar jag?


För att få reda på vilka datum som finns tillgängliga behöver ni ta kontakt med mig och detta gör ni bäst via mail (kontaktformulär finns t.ex. nedan). Jag släpper oftast mina tider med 3 månaders intervaller, skulle jag bli uppbokad fort kan det hända att jag släpper ytterligare en månad tillgänglig. Mina tillgängliga fototider är främst under kvällar och helger, för det är ju då ni oftast också har möjlighet att bli fotade. För att ditt datum ska säkras betalar du din faktura med bokningsavgiften på 30% av den totala summan av fotopaketet, innan dess reserverar jag din tid i max 5 dagar. Bokningsavgiften dras sedan av på din slutfaktura, när du har valt ut dina bilder. Betalningen sker via faktura och swish.*


När ni bokar mig godkänner ni även det fotoavtal som jag jobbar utefter. Fotoavtalet finns till för att skapa trygghet för både er och mig genom att informera om hur bilderna får användas, vad som händer om någon av oss t.ex. skulle bli sjuka inför fotografering osv. Nedan kan du se en sammanfattning av fotoavtalet.


*Ni har rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar.

Sammanfattning av fotoavtal

Bildanvändning & bilderna

I priset ingår privat användningsrätt av bilderna för kunden. Detta innebär att kunden får använda bilderna obegränsat i sina egna sociala medier samt för framkallning av produkter och printar. Kunden får göra så många kopior som hen vill av bilderna och dela med sig till nära & kära.
Vid publicering anges fotografens namn eller @feliciaenbergfotograf. Bilderna får inte redigeras efter leverans, detta innefattar även filter och att göra bilden svartvit. Fotografen använder bilderna i sin normala marknadsföring (hemsida, visningsprodukter och sociala medier). Önskar ni godkänna bilder först innan publicering så ordnar vi givetvis detta, säg i sådana fall till om detta innan avtal godkänns.
Kunden godkänner min bildstil enligt hemsidan och förstår att det endast är exempel på arbetsmaterial, levererat material kan skilja sig från hemsida och tidigare fotograferingar. Alla bilder levereras fullt redigerade. I paketet ingår redigering såsom exponering, färger och toner. Jag genomför endast enklare retuschering, exempelvis att ta bort något märke i ansiktet som vanligtvis inte är där.
Jag säljer inga av mina bilder i RAW format, det finns alltså inga möjligheter att köpa till dessa i efterhand, jag säljer endast redigerade bilder.

OMBOKNING

Din bokningsavgift garanterar din bokning och betalas inte tillbaka vid förhinder, däremot bokar vi självklart en ny tid om ni skulle bli sjuka. Fotografen har rätt att boka om fotograferingen vid dåliga väderförhållanden, detta sker senast 8 timmar innan fotograferingens start. Om sjukdom skulle uppkomma så fotografen inte kan genomföra bokningen återbetalas bokningsavgiften, altnernativt bokar vi en ny tid.

GDPR LAGRING AV UPPGIFTER

I samband med vårt uppdrag lagrar jag era namn, adress, mailadress och eventuellt telefonnummer. Jag sparar dessa uppgifter i 7 år enligt bokföringslagen, därefter raderas uppgifterna från mitt system. Ni kan när ni vill kontakta mig för att få veta vilka uppgifter som finns lagrade. Jag lagrar och sparar även bilder från fotograferingen. Detta görs både i service syfte men även för att jag som fotograf ska kunna visa upp bilder i min portfolio.

Vill du boka mig?


Eller har du några funderingar eller frågor? Skicka ett mail så svarar jag dig inom kort! Du kan antingen kontakta mig genom nedan formulär eller via lilyfeliciaenberg@outlook.com

Jag försöker alltid att svara på mail inom 48 timmar, skulle du inte fått något svar från mig efter det så kolla din skräppost så att mailet inte hamnat där!