Familjefotografering i Göteborgsområdet

En familjefotografering med mig består av en massa lek och bus med era barn. Jag vill att barnen ska känna sig fria att uttrycka de känslor som de vill framför kameran. Det blir lek- och kärleksfulla bilder som vi tillsammans skapar. Vi tar pauser när det behövs och finns det fler än ett barn och det ena inte är på humör så kan vi fokusera på det andra en stund eller varför inte ta några härliga parbilder på er föräldrar. Oftast brukar alla barn vara nyfikna och vilja delta i det som händer. Vi fotar er alla tillsammans men också i lite olika konstellationer. Jag guidar och hjälper er till att få till vackra och minnesvärda foton.

Er fotografering

Inför

Ni får information och guidning inför er fotografering så att ni känner er väl förberedda inför den. Jag ställer alltid några frågor inför fotograferingen för att lära känna er som ska fotas bättre och vi tar fram en målbild för fotograferingen.


.

Under

Vi möts upp på någon av mina väl valda fotoplatser. Under fotograferingen guidar jag er med tips på naturliga poseringar. Få personer har vana att stå framför kameran, så ni kan vara lugn, jag är van vid det!


.

Efter

Då får ni en sneak peek bild från fotograferingen för att få en liten känsla för resultatet. Inom 3 veckor kommer ni att få tillgång till ert bildgalleri med cirka 35 bilder där ni i lugn och ro gör ert egna urval och väljer de bilder som ni gillar.


.

Fotografering familj - 1,800kr


I din fotografering ingår:
- Planering av din drömfotografering
- Cirka 1 timmes fotografering
- Två klädombyten
- Lån av klänningar/underkläder/sjal
- Urval av bilder via ett onlinegalleri som går att dela sen med nära & kära

Du betalar 1,800kr vid bokningen för att säkra ditt datum, när du får tillgång till ditt bildgalleri väljer du hur många bilder du vill köpa. Du behöver därför inte ta några beslut kring antal bilder på förhand utan kan välja ut precis så många bilder som du vill ha.

Bildpaket

När du fått tillgång till ditt bildgalleri väljer du själv hur många bilder du vill köpa. Du kan köpa bilder för 950 kr styck eller välja ett bildpaket.

  • 6 bilder i högupplöst digitalt format för 4,200 kr
  • 11 bilder i högupplöst digitalt format för 6,200 kr
  • Alla bilder (cirka 35 st) i högupplöst digitalt format för 7,200 kr och då ingår även en vacker förstoring av en av era bilder på exklusivt fine art print papper i storleken 21 x 30 cm

Har du specifika önskemål inför din fotografering?


Vill du addera lite blommor eller något annat till din fotografering, tveka inte att höra av dig så ser vi vad jag kan lösa åt er!


Hur bokar vi?


För att få reda på vilka datum som finns tillgängliga behöver ni ta kontakt med mig och detta gör ni bäst via mail (kontaktformulär finns t.ex. nedan). Jag släpper oftast mina tider med 3 månaders intervaller, skulle jag bli uppbokad fort kan det hända att jag släpper ytterligare en månad tillgänglig. Mina tillgängliga fototider är främst under kvällar och helger, för det är ju då ni oftast också har möjlighet att bli fotade. För att ditt datum ska säkras betalar du din faktura med bokningsavgiften på 30% av den totala summan av fotopaketet, innan dess reserverar jag din tid i max 5 dagar. Bokningsavgiften dras sedan av på din slutfaktura, när du har valt ut dina bilder. Betalningen sker via faktura och swish.*


När ni bokar mig godkänner ni även det fotoavtal som jag jobbar utefter. Fotoavtalet finns till för att skapa trygghet för både er och mig genom att informera om hur bilderna får användas, vad som händer om någon av oss t.ex. skulle bli sjuka inför fotografering osv. Nedan kan du se en sammanfattning av fotoavtalet.


*Ni har rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar.

Sammanfattning av fotoavtal

Bildanvändning & bilderna

I priset ingår privat användningsrätt av bilderna för kunden. Detta innebär att kunden får använda bilderna obegränsat i sina egna sociala medier samt för framkallning av produkter och printar. Kunden får göra så många kopior som hen vill av bilderna och dela med sig till nära & kära.
Vid publicering anges fotografens namn eller @feliciaenbergfotograf. Bilderna får inte redigeras efter leverans, detta innefattar även filter och att göra bilden svartvit. Fotografen använder bilderna i sin normala marknadsföring (hemsida, visningsprodukter och sociala medier). Önskar ni godkänna bilder först innan publicering så ordnar vi givetvis detta, säg i sådana fall till om detta innan avtal godkänns.
Kunden godkänner min bildstil enligt hemsidan och förstår att det endast är exempel på arbetsmaterial, levererat material kan skilja sig från hemsida och tidigare fotograferingar. Alla bilder levereras fullt redigerade. I paketet ingår redigering såsom exponering, färger och toner. Jag genomför endast enklare retuschering, exempelvis att ta bort något märke i ansiktet som vanligtvis inte är där.
Jag säljer inga av mina bilder i RAW format, det finns alltså inga möjligheter att köpa till dessa i efterhand, jag säljer endast redigerade bilder.

OMBOKNING

Din bokningsavgift garanterar din bokning och betalas inte tillbaka vid förhinder, däremot bokar vi självklart en ny tid om ni skulle bli sjuka. Fotografen har rätt att boka om fotograferingen vid dåliga väderförhållanden, detta sker senast 8 timmar innan fotograferingens start. Om sjukdom skulle uppkomma så fotografen inte kan genomföra bokningen återbetalas bokningsavgiften, altnernativt bokar vi en ny tid.

GDPR LAGRING AV UPPGIFTER

I samband med vårt uppdrag lagrar jag era namn, adress, mailadress och eventuellt telefonnummer. Jag sparar dessa uppgifter i 7 år enligt bokföringslagen, därefter raderas uppgifterna från mitt system. Ni kan när ni vill kontakta mig för att få veta vilka uppgifter som finns lagrade. Jag lagrar och sparar även bilder från fotograferingen. Detta görs både i service syfte men även för att jag som fotograf ska kunna visa upp bilder i min portfolio.

Vill du boka mig?


Eller har du några funderingar eller frågor? Skicka ett mail så svarar jag dig inom kort! Du kan antingen kontakta mig genom nedan formulär eller via lilyfeliciaenberg@outlook.com

Jag försöker alltid att svara på mail inom 48 timmar, skulle du inte fått något svar från mig efter det så kolla din skräppost så att mailet inte hamnat där!


*Ni har rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar.